Het stemmen voor de RegiStar Awards zit erop!

Het is klaar! De lijnen om te stemmen zijn gesloten. Wat rest is nagelbijten voor de genomineerden voor de RegiStar Awards 2018. Want wie gaat er op donderdag 7 juni met deze felbegeerde prijs vandoor. Wie worden .NL Registrar, .NL Reseller en .NL Supporter 2018. Op de Dag van de Domeinnaam in het Spoorwegmuseum in Utrecht volgt het verlossende antwoord.

Breng hier je stem uit!

De kandidaten voor .NL Registrar zijn:

Antagonist
De winnaar van vorig jaar is ook nu weer vaak genomineerd. De belangrijkste  beweegredenen: de gratis SSL-propositie, ondersteuning bij privacy en veiligheid, deskundigheid en goede service. Anderen prijzen de goede prijs/ kwaliteit-verhouding. Reactie bij het nomineren: “No-nonse webhosting met duidelijke prijzen. Bij problemen is er altijd een persoonlijke response, waarbij duidelijk wordt gekeken naar het probleem. De web blogs zijn ook erg leuk om te lezen!”

TransIP
Goede service, deskundig, sterke prijzen en overzichtelijke tooling voor klanten. Enkele reacties bij het nomineren: “Ben al vijf jaar super content”. “Razendsnelle én goede support. Binnen een uur een inhoudelijke reactie en altijd vriendelijk!”. “Snelle service, ze zitten bovenop exploits en praten daar open over. Ik denk een bedrijf V3.0”.

Vimexx
Zij hebben de afgelopen jaren een enorme groei laten zien. Het is knap om te zien dat deze nieuwe partij alles van de grond af heeft opgebouwd en zo hard de registrar top 100 binnenkomt. Reactie bij het nomineren: “En dat in deze markt. Ik vind het erg knap!”

De kandidaten voor .NL Reseller zijn:

VDX
Grote partij die besloten heeft reseller te worden in plaats van registrar. Stoere stap. Vooral focus op haar kerndiensten. Timmert flink aan de weg en heeft een enorme deskundigheid in huis.

Redlogic
Is heel erg actief qua kennisdeling, professionele ondersteuning en infrastructuur voor grote (en cruciale) partijen. Redlogic is een deskundige partij.

Vevida
Deze voormalige registrar heeft zich toegelegd op het in hun kracht zetten van klanten. Kennis delen door middel van trainingen over bijvoorbeeld Google en de AVG (Vevida Academy) en meetups over WordPress. Naast een deskundige klantenservice biedt deze jubilaris (want bestaat 20 jaar!) een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Een makkelijk toegankelijke partij.

De kandidaten voor NL Supporter zijn:

ISPConnect
Levert als brancheorganisatie veel waarde voor zijn achterban. Ook rondom de AVG.

ICTRecht
Erg actief in de voorlichting over de AVG/ GDPR en niet altijd (direct) vanuit commerciële optiek. Daarnaast natuurlijk mede initiatiefnemer Juridisch loket van de VvR.

NBIP (NaWas)
Levert non profit oplossing tegen DDoS attack, een probleem dat het NL internet veel schade (in euros en reputatie) kost. Tevens samen met de VvR aan het kijken of dit voor alle registrars kan worden ingezet.

De winnaars worden bekend gemaakt op Dag van de Domeinnaam. Dit evenement staat uiteraard helemaal in het teken van elkaar ontmoeten en met elkaar debatteren over domeinnamen, internet-ontwikkelingen, techniek en security. Bestel vandaag nog je tickets.