Before Article

World Hosting Days: “Elke dag even zwaaien naar award”

Aan de bar in Het Oude Magazijn staat een gelukkig man. Bertil Brandeke van World Hosting Days neemt nog maar eens een slokje van zijn cola. Hij heeft zojuist de RegiStar Award voor de .nl-supporter ontvangen, en is daar eerlijk gezegd nog steeds door aangedaan.

In positieve zin dan. Want hij straalt van oor tot oor. “Vaak zie je dat dit soort prijzen wordt gekocht, maar deze komt echt uit de community zelf en dat maakt het extra bijzonder dat wij deze award hebben gewonnen!” legt hij zijn blijdschap over het winnen van deze prestigieuze award uit.

Word Hosting Days heeft de RegiStar Award in de wacht gesleept omdat het met het jaarlijkse evenement in het Duitse Rust, en het evenement NamesCon, een ontmoetingsplek is voor de hostingmarkt én de klanten. “Vergeet niet dat er op de World Hosting Days ruim 700 vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven komen, op een totaal van 7000 wereldwijd. Dat is imposant!”

Net als het winnen van de Award. “Je kunt wel stellen dat wij heel vereerd zijn. De award krijgt dan ook een plekje in ons kantoor in Keulen. En we gaan er elke ochtend even naar zwaaien.”