Before Article

Wie nomineer jij voor de RegiStar Award 2017?

De Dag van de Domeinnaam op 1 juni 2017 is aanstaande, en de spanning onder de registrars, resellers en supporters van de .nl neemt toe. Waarom? Nou, omdat op die dag de winnaars van de RegiStar Awards bekend worden gemaakt. En iedereen wil natuurlijk in de prijzen vallen. Voor we kunnen overgaan tot het stemmen en de prijsuitreiking, moeten er natuurlijk wel eerst bedrijven worden genomineerd.

Jij speelt hierin een belangrijke rol in. Op deze plek kun jij aangeven welk bedrijf in jouw ogen voor een RegiStar Award moet worden genomineerd, en waarom. Er zijn drie categorieën: 1) .nl-registrar, 2) .nl-reseller en 3).nl-supporter. Je hebt nog tot 21 april 2017 om aan te geven wie er volgens jou op de nominatielijst moet staan, en dus kans maakt op een award. De stemming begint binnenkort, en ook dan rekenen wij op jouw inbreng! Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten.

Vorig jaar gingen TransIP, Resello en SpamExperts er met de awards, bloemen en lovende woorden vandoor. TransIP won de award in de categorie “.nl-registrar”. Het oordeel van de jury luidde: “TransIP is een .nl-registrar die vanaf het eerste uur voorop heeft gelopen in de automatisering van werkprocessen en procedures. Het empoweren van de klant staat voorop. Zo werd er eerst een splitsing gemaakt in het aanbod en website tussen techneuten en niet-techneuten. Daarna koos het bedrijf vol voor bediening van de bij uitstek technische internetgebruiker / geeks.”