DVDD 2018

Dag van de domeinnaam 2018

De vierde editie van de Dag van de Domeinnaam is hét event voor alle .nl-registrars én branchegenoten. De dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en met elkaar debatteren over domeinnamen, internetontwikkelingen, techniek en security. De jaarlijkse uitreiking van de RegiStar Awards maakt deel uit van het programma.

Thema: De toekomst van de Domeinnaam

Het centrale thema tijdens de Dag van de Domeinnaam 2018 is “De toekomst van de Domeinnaam”. Via presentaties en een forumdiscussie hopen we een beeld van die toekomst te vormen. Ligt er een mooie toekomst in het verschiet dankzij de introductie van veel nieuwe TLD’s? Of zorgt de sterke invloed van Google en Facebook ervoor dat domeinnamen minder belangrijk zijn?

Programma 2018

We zijn er wederom in geslaagd om een uitermate boeiend programma samen te stellen. Een van de sprekers die wij hebben kunnen strikken is Igor Beuker. Hij is een prijswinnende marketingvisionair en topspreker en houdt ons op de Dag van de Domeinnaam een confronterende spiegel voor.

Daarnaast praat Berend van Dalfzen van Realtime Register ons weer helemaal bij over de markt tijdens zijn altijd interessante update van de State of the Industry. Bekijk het volledige programma.

Haak dus aan bij de Dag van de Domeinnaam!

Maar als we de Dag van de Domeinnaam écht groot willen maken dan kunnen we dat niet zonder jullie hulp. Sluit je daarom ook aan bij de Dag van de Domeinnaam. Dan kun je doen door het evenement te promoten via je eigen kanalen en naar je eigen klanten, door het beschikbare promotiemateriaal en de content te verspreiden via social media met de hashtag #dvdd2018. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen actie bedenken, een speciale nieuwsbrief verspreiden naar je klanten of een infographic maken over domeinnamen.

Winactie .NL

Ook dit jaar is hebben we in samenwerking met SIDN een actie georganiseerd. Registreer tussen 4 t/m 10 juni 2018 een .NL-domeinnaam en maak kans op een Masterclass Online Ondernemen.