Het nomineren zit erop!

Het nomineren voor de RegiStar Awards zit er alweer op. Deze prestigieuze prijzen voor onze branche worden ook dit jaar weer uitgereikt op de Dag van de Domeinnaam. De jury gaat de komende dagen bekijken welke bedrijven of personen door jullie zijn genomineerd en wie het vaakst is voorgedragen. Binnenkort volgt de uitslag en kun je gaan stemmen op jouw favoriete kandidaat voor de RegiStar Award! We leggen hieronder eerst nog even uit welke drie categorieën er zijn.

De drie categorieën zijn:

  1. De .NL Registrar
    Welke registrar is op de een of andere manier bijzonder positief opgevallen en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het Nederlandse registrarveld, het (Nederlandse) internet of in het bijzonder het .NL Domein?
  2. De .NL Reseller
    Welke reseller heeft een bijzondere prestatie geleverd qua marketing, sales of gebruik van het .NL Domein of het Nederlandse internet in het algemeen? Het gaat hier om de reseller die zelf geen .NL Registrar is.
  3. De .NL Supporter
    Welke persoon of organisatie buiten het registrarveld heeft veel betekend voor de registrars, de VvR, het (Nederlandse) internet of het .NL Domein?