Before Article

Vlag gaat uit bij jubilaris Vevida

Bij Vevida ging rond half vijf de vlag in top. Deze webhoster uit Groningen viert dit jaar niet alleen het 20-jarig jubileum, maar mag zich sinds de Dag van de Domeinnaam op 7 juni 2018 ook een jaar lang dé .NL-Reseller noemen. De bijbehorende award werd in ontvangst genomen door Peter de Wit (marketing en communicatie).

“Dit is echt geweldig!” zei Peter de Wit bij het in ontvangst nemen van de prijs. “Ik heb net de uitslag geappt en onze directeur Jan Vlastuin laat weten dat hij supertrots is. Ik weet zeker dat ook mijn collega’s – vooral die op de klantenservice – met een grote glimlach op hun gezicht achter hun bureau zitten. Al is het maar omdat ze weten dat er morgen een enorme doos met heerlijk gebak op ze staat te wachten. Ze zullen er ook wel een biertje op pakken. Na werktijd hoor, niet eerder.”

“Maar zonder gekheid: dit is echt een mooie waardering voor de 20 jaar die Vevida nu actief is. Het hoge aantal stemmen op ons zegt wel iets over de betrokkenheid van onze klanten, en vooral hun tevredenheid met Vevida als hun webhoster. Ik denk dat onze betaalbare trainingen daar zeker aan bijdragen ja. Ons doel is de kennis van onze klanten omtrent Google (Analytics), SEO en SEA, WordPress en WooCommerce te vergroten. Het maakt dat ze online succesvoller worden. Daar gaat het ons óók om.”