Before Article

ISPConnect: ‘Ons werk is gezien en wordt gewaardeerd’

Simon Besteman kijkt nog eens naar de RegiStar Award voor .NL Supporter die hij met ISPConnect zojuist heeft gewonnen. Dan verschijnt er weer de glimlach van een overwinnaar op zijn gezicht, net als enkele minuten eerder als de naam van zijn bedrijf op het scherm verschijnt! “Yes!”

Hij heeft wel een duidelijk beeld waarom juist ISPConnect de prestigieuze award in de wacht heeft gesleept. “Dat komt door alles wat wij voor de sector hebben gedaan vóór de komst van de AVG”, zegt Simon Besteman. “Wij hebben ons goed in dit onderwerp verdiept en de branche uitleg gegeven tijdens bijeenkomsten over deze nieuwe privacywet. Niet onbelangrijk: er is ook een hulplijn opgericht, samen met de mensen van ICTRecht.”

Daarnaast heeft ISPConnect de sector geholpen met het formuleren van bijvoorbeeld een standaard verwerkersovereenkomst en door deze online voor iedere hoster beschikbaar te stellen. “We hebben de kleinere partijen hiermee echt op weg geholpen. Daaraan danken we deze prijs. Ik ben dus heel blij met deze award, want dat houdt in dat al ons werk is gezien en wordt gewaardeerd. Het is een bevestiging van het goede werk dat we hebben verricht.”