Before Article

Doe je SIDN Fonds aanvraag op de Dag van de Domeinnaam

Heb je een goed idee voor een innovatief internetproject? SIDN fonds biedt de mogelijkheid om je project verder te brengen. Kom op 7 juni langs bij de Dag van de Domeinnaam, leg je idee voor en vertaal dit samen met het fonds tot een projectaanvraag om ter plekke in te dienen. Het beste idee van de dag maakt kans op de SIDN fonds Pioniersprijs van 10.000 euro.

Hoe zit dat precies?

De VvR heeft in samenwerking met SIDN fonds dit idee ontwikkeld. Het is geen geheim dat we kritisch zijn op de financiering van SIDN fonds door SIDN, maar tegelijk proberen we constructief samen te werken, zodat registrars meer profijt hebben van SIDN fonds. In de afgelopen 3 jaar zagen we  steeds meer aanvragen van registrars toegewezen worden. En nu maak jij dus ook kans op een toewijzing.

En krijg ik dan 10.000 euro?

Als de aanvraag past bij de doelstellingen van het SIDN fonds en je hebt het beste idee van de dag dan ben je aan het eind van de dag winnaar van de SIDN fonds Pioniersprijs! De winnaar wordt daarmee Pionier van SIDN fonds. Dat houdt ook in dat SIDN fonds de winnaar als Pionier gaat begeleiden. Daarbij is de match met de doelstellingen van SIDN fonds heel belangrijk. Hierin moeten de registrars en het SIDN fonds elkaar beter leren te vinden. Op de Dag van de Domeinnaam maken we hier een start mee.

Doe je aanvraag: er zijn 10 tickets van 10 minuten

Tijdens de inloop van de Dag van de Domeinnaam kun jij in 10 minuten jouw projectidee 1-op-1 pitchen bij een SIDN fonds medewerker. Gedurende deze dag gaan deze SIDN fonds medewerkers aan de slag om jouw projectidee goed op papier te zetten en te concretiseren. Een jury zal vervolgens de projectideeën beoordelen en één winnaar aanwijzen.

Jury en uitreiking

Tijdens de Dag van de Domeinnaam vormen Valerie Frissen (directeur SIDN fonds), Martijn Kamphuis (voorzitter VvR) en Lennert den Teuling (Raad van Advies SIDN fonds) de driekoppige jury. Zij bekijken welke projectideeën het beste matchen met de doelstellingen van SIDN fonds en kijken of de SIDN fonds Pioniersprijs direct kan worden toegewezen. De winnaar wordt tegelijk met de uitreiking van de RegiStar Awards bekend gemaakt.

Meld je aan!

De plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan voor één van de 10 tickets. Via de volgende link kun je jezelf aanmelden. Wees er wel snel bij. De eerste tien mogen hun idee pitchen. Je krijgt vooraf nog een mail ter voorbereiding en met het specifieke tijdslot van je 1-op-1 gesprek. Doe mee en kickstart je projectidee!