FAQ’s over .nl-actie

Hoe kom ik in aanmerking voor de giftcard van fonQ?

Registreer op 1 juni jouw eigen .nl-domeinnaam en laat het vervolgens aan de wereld weten. Deel jouw geregistreerde domeinnaam via Facebook, Twitter of LinkedIn met #dvdd2017 en vertel wat je met deze domeinnaam gaat doen.

Wat moet ik in mijn tweet of post zetten?

Vermeld in je bericht #dvdd2017 of tag de pagina van de Dag van de Domeinnaam: Twitter: @DagvdDomeinnaam, #DvdD2017

Of post op onderstaande pagina’s (Instagram is leuk als je een foto hebt).
Facebook
Instagram
LinkedIn

Maakt het uit bij welke registrar ik mijn domeinnaam registreer?

Nee. Ook als jouw registrar zelf niet actief deelneemt aan de actie kom je in aanmerking voor de voucher.

Hoe weet ik of mijn tweet/post goed is?

Op 1 juni reageren wij op alle tweets en posts in het kader van deze actie. Daarmee bevestigen we dat wij je post gezien hebben. Als er in je post iets mist of onduidelijk is, dan geven we dat aan  en kun je e.e.a. aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan een typefout in je domeinnaam.

Wanneer ontvang ik mijn giftcard?

Binnen 10 werkdagen na 1 juni. Het weekend na 1 juni is het Pinksteren, dus dat voegt een dag extra toe.

Hoe ontvang ik mijn giftcard?

Bij de registratie van je domeinnaam heb je een mailadres opgegeven. De giftcard sturen we naar dit adres.

Ik heb geen Giftcard ontvangen, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op via support@sidn.nl.