Dag van de Domeinnaam 2017

Acties Dag van de Domeinnaam 2017

Het is bijna weer tijd voor de Dag van de Domeinnaam. Op 1 juni 2017 staat alweer de derde editie van dit evenement op het programma. Een event voor alle .nl-registrars én branchegenoten. De dag staat natuurlijk weer in het teken van elkaar ontmoeten en met elkaar debatteren over domeinnamen, internet-ontwikkelingen, techniek en security. Maar ook de RegiStar Awards maken deel uit van het programma.

Dag van de Domeinnaam wordt publiekscampagne

We willen van de Dag van de Domeinnaam echter veel meer maken dan een event voor de branche. Wat ons betreft wordt het een dag waarop de domeinnaam de hele dag in het zonnetje staat. Niet alleen in Amersfoort tijdens onze bijeenkomst, maar ook in pers en op de sociale media. Een dag waarop er breed aandacht is voor de waarde van een domeinnaam.

Onderzoek, promotiemateriaal en speciale actie

Samen met SIDN hebben we hiervoor een aantal acties bedacht:

  • Zo voeren we gezamenlijk een onderzoek uit naar de waarde van een domeinnaam voor startende ondernemers. De resultaten publiceren we op 1 juni. We hopen hiermee volop belangstelling te krijgen in de pers en op sociale media.
  • We ontwikkelen content en promotiemateriaal dat we voorafgaand aan de Dag van Domeinnaam inzetten en verspreiden via social media. Dit promotiemateriaal publiceren we ook als download op de website.
  • En we werken aan een speciale actie voor iedereen die op 1 juni een domeinnaam registreert en daarover tweet met de hashtag #dvdd2017.

Haak dus aan bij de Dag van de Domeinnaam!

Maar als we de Dag van de Domeinnaam écht groot willen maken dan kunnen we dat niet zonder jullie hulp. Sluit je daarom ook aan bij de Dag van de Domeinnaam. Dan kun je doen door de speciale actie te promoten via je eigen kanalen en naar je eigen klanten, door het beschikbare promotiemateriaal en de content te verspreiden via social media met de hashtag #dvdd2017. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen actie bedenken, een speciale nieuwsbrief verspreiden naar je klanten of een infographic maken over domeinnamen.

Trending topic

Hoe mooi zou het zijn als we op 1 juni de Dag van de Domeinnaam met zijn allen trending topic kunnen maken. En dat we er met zijn allen voor zorgen dat de Dag van de Domeinnaam wordt opgenomen op de jaarlijkse inhaakkalender. Houd in elk geval de komende tijd de website in de gaten. Hierop publiceren we binnenkort meer details over de speciale actie!