12 september: Dag van de Domeinnaam

Bereid je voor op de Dag van de Domeinnaam op 12 september 2023 in het bruisende B.Amsterdam! Een dag vol inspiratie, kennisdeling en waardevolle connecties. En het beste van alles: toegang tot dit evenement is volledig gratis!

De Dag van de Domeinnaam is dé plek waar professionals uit de domeinnaamindustrie samenkomen. Hier krijg je de kans om gelijkgestemde experts te ontmoeten, waardevolle inzichten op te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van domeinnamen.

Of je nu een ervaren professional bent in de domeinnaamwereld of pas net begint, de Dag van de Domeinnaam biedt voor iedereen iets waardevols. Het is de ideale gelegenheid om je netwerk uit te breiden, je kennis te vergroten en deel te nemen aan boeiende discussies met gelijkgestemde mensen.

Mis deze unieke gelegenheid niet! Registreer je nu en verzeker jezelf van een plek op de Dag van de Domeinnaam. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze onvergetelijke dag vol inspiratie en natuurlijk een uitgebreide borrel + diner.