Before Article

Antagonist opnieuw .NL Registrar van het jaar

Voor de tweede keer op rij heeft Antagonist de RegiStar Awards in de categorie .NL registrar gewonnen. “Fantastisch! Wederom hebben we dat te danken aan onze trouwe klanten”, zegt oprichter Wouter de Vries. “Dat is het succes van Antagonist, daar ligt onze kracht. Vorig jaar werden we tijdens de RegiStar Awards geprezen door als één van de eerste gratis SSL aan iedereen te geven. Maar daar hield het voor ons niet op. Het was juist het begin.”

Online veiligheid en privacy zijn op dit moment nog steeds hot topics. Logisch, want een goede bescherming tegen bijvoorbeeld malware, spam en phishing is erg belangrijk. Evenals het zorgvuldig omgaan met (privacygevoelige) data. Om aan de hoogste standaarden te voldoen, heeft Antagonist daar het afgelopen jaar behoorlijk in geïnvesteerd. “Proactief, want voorkomen is beter dan genezen. Daar blijven we keihard ons best voor doen”, aldus Wouter.

“Ondanks dat wij online veiligheid en privacy belangrijk vinden, is het niet altijd populair. Soms zit het de gebruiksvriendelijkheid in de weg”, vertelt Wouter. “Dat is lastig. We willen het gebruiksgemak van klanten immers niet aantasten. Daarom zijn we continu bezig met het vinden van de perfecte balans daarin. Belangrijker nog, wij regelen het gewoon voor je!”

Wouter: “En nu één jaar later, na de introductie gratis SSL, worden we opnieuw beloond. Ditmaal voor onze blijvende inzet voor online veiligheid, het waarborgen van de privacy van klanten en de goede service. Prachtig, het bevestigd onze keuzes. De perfecte motivatie om door te gaan, want we hebben nog veel moois in petto.”